Iepehout 45, Zoetermeer

1.095,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
1991-2000
Oppervlakte:
90 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING KUNNEN WIJ HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN VOOR DEZE WONING.

Heerlijk ruim en licht 3-KAMER TOP APPARTEMENT met ruim terras in kleinschalig complex. Het appartement ligt in de Houtbuurt in Zoetermeer. Voor de deur van het complex staat een bushalte. De Houtbuurt in Rokkeveen biedt uitstekende voorzieningen binnen handbereik zoals een prima winkelcentrum, bibliotheek, openbaar vervoer (bus en trein), scholen en recreatie.

INDELING: centrale entree met lift naar 6e etage, entree appartement, hal met toilet en meterkast, ruime en lichte woonkamer met toegang tot het terras, zonnig terras van ca 20 m2 met uitzicht over de wijk, semi-open keuken met net wit keukenblok met afzuigkap en toegang tot het terras, ruime slaapkamer met vaste kastenwand, slaapkamer, ruime badkamer met ligbad met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- de woning is voorzien van een laminaatvloer
- het appartement heeft een eigen bergruimte op de begane grond
- om het complex is voldoende vrije parkeerruimte
- de huurprijs bedraagt € 1.095,= per maand + € 64,78 servicekosten (inclusief € 20,= water)
- oplevering kan snel

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 35x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 40x de kale maandhuur. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.