Hugo de Grootstraat 192, Delft

1.175,- p/m

Kenmerken

Status:
Onder bod
Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
1983
Oppervlakte:
120 m²
Aantal kamers:
5
Slaapkamers:
4
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

WONING GESCHIKT VOOR GEZIN MET KINDEREN!

Ruim (ca. 120 M²) 5-KAMER DUBBEL BOVENHUIS op de 2e en 3e etage met terras van 5.30x1.50 op het Zuidwesten, eigen berging en parkeerplaats op eigen terrein. Centraal gelegen in de wijk "Hof van Delft", op loopafstand van het historisch centrum, vlakbij het NS-station en de uitvalswegen.

INDELING: entree via centrale hal, trap/lift naar 2e etage, galerij, entree appartement: gang met toilet, slaapkamer I (ca. 4.25x2.92), woonkamer van ca. 36 m² met eenvoudige open keuken, binnentrap 2e verdieping: overloop met bergkast, slaapkamer II (ca. 4.25x2.65), eenvoudige badkamer met douche, toilet en wastafel, slaapkamer III (ca. 5.31x2.30), slaapkamer IV (ca. 4.19x2.90), leuk terras van ca. 5.30x1.150 op het Zuidwesten. Eigen fietsenberging op de begane grond en parkeerplaats op eigen parkeerterrein.

Bijzonderheden:
- de woning heeft een eigen parkeerplaats op eigen terrein en een eigen berging
- de huurprijs is als volgt opgebouwd: huur € 1.175,= + parkeerplaats € 39,99 + € 37,39 servicekosten = totaal € 1.252,38 per maand
- oplevering medio mei 2021

Richtlijnen tijdens een afspraak op locatie in verband met COVID-19 virus:
- Wij schudden geen handen;
- Kom met maximaal 2 personen naar de bezichtiging:
- Komt op tijd! We laten alleen mensen binnen op het tijdstip van de afspraak, om te voorkomen dat
er teveel mensen tegelijk binnen zijn;
- 1,5 meter afstand houden tot elkaar;
- Bent u verkouden, hoest u of heeft u koorts? Blijf dan thuis;
- Wij willen u vragen een mondkapje te dragen tijdens de bezichtiging

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 35x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 40x de maandhuur. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Koningin Wilhelminalaan 186 in Voorburg
Koningin Wilhelminalaan 186 Voorburg4 kamer appartement, 90 m²
1.250,- p/m
Te huur
Koningin Julianalaan 106 in Voorburg
Koningin Julianalaan 106 Voorburg5 kamer appartement, 108 m²
1.175,- p/m
Te huur
Ezelsveldlaan 134 in Delft
Ezelsveldlaan 134 Delft3 kamer appartement, 84 m²
1.020,- p/m