Heulstraat 19, Den Haag

525.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar:
-
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Tussen Kneuterdijk en het Noordeinde gelegen, treft u deze veelzijdige winkelruimte aan van ca. 114 m2. Ruime binnenplaats van 14 m2 die eenvoudig te overkappen is, waardoor het achterhuis wordt verbonden met voor, kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van ca. 47,2 m2 en de ruime kelder (sta hoogte) van ca. 63,7 m2.

Het pand is gelegen in het Haagse historische en chique winkelgebied het 'Hofkwartier'. Deze fraaie winkelruimte grenst aan het Noordeinde, de Hoogstraat, Plaats en Molenstraat. De Heulstraat en het Noordeinde maakt deel uit van de Paleispromenade (Noordeinde, Hoogstraat, Plaats), welke zich kenmerkt door een grote diversiteit aan exclusieve detaillisten in de meubel-, mode-, schoenen-, en juweliersbranche.

Het pand heeft een bijzonder Fraai front, waarbij het bovenlicht weer zichtbaar gemaakt kan worden en er meer daglicht en hoogte is.

Er is een hoge attentiewaarde door de ligging, mede gelet op het feit dat het pal (rechts) naast de Q-park parkeergarage Noordeinde ligt.

In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de parkeergarages in de directe omgeving. (Noordeinde, Museumkwartier, Parkstraat, Torenstraat).

De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de directe omgeving van de verbindingswegen naar de rijkswegen.
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed, Den Haag Centraal is op korte afstand, welke via tram 1, 2, 15 en 16 of buslijn 22 en 24 in korte tijd te bereiken is.

Bijzonderheden:
- Dit pand is voor vele doeleinden geschikt;
- Vloeroppervlakte parterre ca. 114 m2 plus patio van ca. 14 m2, 1e verdieping van ca. 47,2 m2
en kelder van 63,7 m2,
- Gelegen op Eigen grond;
- VvE in oprichting, aanvragen lopen al;
- Overdrachtsbelasting-clausule van toepassing;
- Nooit zelf gebruikt door verkoper;
- As-is, where-is;
- Oplevering in overleg

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda