Havannasingel 14, Den Haag

Vraagprijs: 235.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
2005
Oppervlakte:
82 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Dit zeer ruime 3 kamer appartement met riante woonkamer ligt in het Deelplan Hoge Veld aan de mooie brede laan met veel groenvoorzieningen, heeft een berging in de onderbouw.

In de nabije omgeving vind je de gezellige winkelcentra Hogeveld en Parijsplein, een diversiteit aan scholen, openbaar vervoer, recreatie-, groen- en sportvoorzieningen. Ook zijn er medische voorzieningen. Het Wateringse Veld ligt 5 autominuten van het sfeervolle centrum van Wateringen, op ca. 10-15 autominuten verwijderd van strand, de centra van Den Haag en Delft én de belangrijkste uitvalswegen (A4 en A13); zonder veel moeite kun je hier alle kanten uit!

In het appartementencomplex Espectro (“kleurenspectrum”), met de strakke, moderne en toch tijdloze vormgeving, lopen de ramen bijna van vloer tot plafond, zodat er ook op donkere dagen nog veel lichtinval is.

INDELING: Entree via gesloten portiek, trappenhuis en lift. 2e etage: entree van het appartement: entree, gang, toilet met fontein, bergruimte met opstelplaats wasmachine en Warmte Terugwin Systeem, royale woon-/eetkamer met serre, semi open keuken met eenvoudig net blok, vanuit de gang zijn de 2 slaapkamer 2 bereikbaar, met tevens toegang tot het balkon, nette badkamer met ligbad, separate douche en wastafel.

Circa afmetingen:
- woonkamer 5.70x5.95
- keuken 3.05x2.20
- badkamer 2.45x2.20
- slaapkamer 4.20x3.35
- slaapkamer 4.20x2.05

Bijzonderheden:
- Type Orco
- eeuwigdurend afgekochte erfpacht
- actieve VVE € 117,67 (woning met berging)
- bouwjaar 2005
- verkoopvoorwaarden Amvest RCF
- overdracht via projectnotaris Caminada Nootdorp
- woning komt uit de verhuur, derhalve ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Sint Willibrordusplein 16 in Leidschendam
Sint Willibrordusplein 16 Leidschendam4 kamer woonhuis, 76 m²
259.000,- k.k.