Gondelkade 302, Zoetermeer

895,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
1981-1990
Oppervlakte:
75 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Sfeervol 3-KAMER APPARTEMENT op de 3e (TOP)etage met ruim balkon op het Zuiden en inpandige berging.
De woning is gelegen in blok 2 van het seniorencomplex "De Gondelkade", naast een gezondheidscentrum, RandstadRailstation en winkelcentrum De Leyens. In het gebouw bevindt zich een wijkrestaurant, servicebalie, waserette, kapsalon, pedicure en fysiotherapie. De woningen zijn bereikbaar per lift en via brede inpandige gangen met mogelijkheid tot het parkeren van een scootmobiel.

Indeling: ruime hal, lichte woonkamer van ca. 35 m² met toegang tot het zonnig gelegen ruime balkon, semi-open keuken met keramische kookplaat, 2 slaapkamers, badkamer met vaste wastafel, douche en toilet, berg/hobbykamer met wasmachine/drogeraansluiting, gang met 2e toilet.

Bijzonderheden:
- het betreft een 55+ woning.
- servicekosten bedragen € 190,39 per maand incl. voorschot stookkosten en water

Verhuurvoorwaarden:
* Het betreft een 55+ woning.
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 45x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 70x de maandhuur, waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Spinozalaan 29 A in Voorburg
Spinozalaan 29 A Voorburg2 kamer appartement, 55 m²
925,- p/m
Te huur
Prinsenhof 133 in Leidschendam
Prinsenhof 133 Leidschendam2 kamer appartement, 82 m²
910,- p/m