Ezelsveldlaan 256, Delft

1.200,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
2007
Oppervlakte:
81 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Comfortabel wonen voor senioren/55+ in het centrum van Delft!

Het 3-kamer appartement is onderdeel van het complex 'Dock van Delft' en beschikt over een parkeergarage en lift. Gelegen aan de rand van het centrum met diverse winkels en een supermarkt op loopafstand (Bastiaansplein), restaurants, bioscoop/theater en het nieuwe centraal station. Ook met de auto bent u vrij snel op de A4 of de A13.

De woningen in Dock van Delft omvatten een grote variatie aan appartementen. Een deel van de begane grond is gereserveerd voor zorg- en servicevoorzieningen. In de kelder bevindt zich de ondergrondse parkeergarage. Voor elk appartement is een plaats gereserveerd voor een auto. Vanuit de garage stapt u zo in de –rolstoeltoegankelijke- personenlift naar uw verdieping. Ook zijn in de kelder de bergingen ondergebracht Om uw fiets in de berging te kunnen plaatsen, is er bij elke berging een fietslift tussen de begane grond en de kelder.

Indeling: gesloten entree met bellentableau, lift/trap naar 3e verdieping, entree appartement, ruime gang met veel lichtinval door raampartij, toilet met fonteintje, slaapkamer I (ca. 4.09x4.03), ruime badkamer met dubbele vaste wastafel, douche en wasmachine-aansluiting, slaapkamer II (ca. 2.89x2.98), ruime woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur (ca. 7.49x4.05), veel lichtinval aan voorzijde en toegang tot het (loggia)balkon (ca.4.05x2.00) op het Zuiden.

Bijzonderheden:
- de woning heeft en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder (afname verplicht) en een eigen privéberging
- de huurprijs is als volgt opgebouwd: huur € 1.200,= + € 62,81 servicekosten + € 86,01 voor de parkeerplaats in de garage
- oplevering kan snel

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning:

Niet-zelfstandigen (loondienst):
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 3x de jaarhuur (incl servicekosten, exclusief warmtelevering)

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde (drie jaar) van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering.
Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”.

Gepensioneerden
Volgens Nibud 2021 is de norm 3x de jaarhuur (ruim) passend voor AOW gerechtigden.

Eigen vermogen
Indien er sprake is van eigen vermogen en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan wordt er 10% van dit vermogen meegerekend als inkomen.
Het eigen vermogen dient aan te worden getoond middels bankafschriften van ten minste drie opeenvolgende maanden.