Ezelsveldlaan 134, Delft

1.020,- p/m

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
2007
Oppervlakte:
84 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Comfortabel wonen voor senioren/55+ in het centrum van Delft!

Het 3-kamer appartement is onderdeel van het complex 'Dock van Delft' en beschikt over een parkeergarage en lift. Gelegen aan de rand van het centrum met diverse winkels en een supermarkt op loopafstand (Bastiaansplein), restaurants, bioscoop/theater en het nieuwe centraal station. Ook met de auto bent u vrij snel op de A4 of de A13.

De woningen in Dock van Delft omvatten een grote variatie aan appartementen. Een deel van de begane grond is gereserveerd voor zorg- en servicevoorzieningen. In de kelder bevindt zich de ondergrondse parkeergarage. Voor elk appartement is een plaats gereserveerd voor een auto. Vanuit de garage stapt u zo in de –rolstoeltoegankelijke- personenlift naar uw verdieping. Ook zijn in de kelder de bergingen ondergebracht Om uw fiets in de berging te kunnen plaatsen, is er bij elke berging een fietslift tussen de begane grond en de kelder.

Indeling: gesloten entree met bellentableau, lift/trap naar 3e verdieping, entree appartement, ruime hal met garderobemogelijkheid en toilet met fonteintje, slaapkamer I (ca. 3.06x2.60), ruime woonkamer (ca. 9.22x3.97) met eenvoudige semi-open keuken met inbouwapparatuur, veel lichtinval aan voorzijde en toegang tot loggia (ca.3.03x2.00) op het Zuidoosten, ruime slaapkamer II (ca. 4.50x3.03) met toegang tot badkamer met dubbele vaste wastafel, ligbad en wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden:
- de woning heeft en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder (afname verplicht) en een eigen privéberging
- de huurprijs is als volgt opgebouwd: huur € 1.020,= + € 46,40 servicekosten + € 77,23 voor de parkeerplaats in de
garage = totaal € 1.143,63 per maand
- oplevering kan snel

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

• Minimaal jaarinkomen € 42.840,=, maximaal jaarinkomen € 60.000,=.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Leeuwendaallaan 15 d in Rijswijk
Leeuwendaallaan 15 d Rijswijk2 kamer appartement, 30 m²
895,- p/m