Engelsestraat 75, Delft

1.350,- p/m

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
2006
Oppervlakte:
110 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Modern en ruim (ca. 110 M²) 4-KAMER APPARTEMENT op de 2e etage met loggia-balkon op het Westen (avondzon), eigen berging en parkeerplaats op afgesloten terrein. Centraal gelegen in Delft, direct tegenover het in aanleg zijnde "Van Leeuwenhoekpark", op loopafstand van het historisch centrum, vlakbij het station en de uitvalswegen A4, A13 en A20.

INDELING: entree via centrale hal en lift, entree appartement, gang met berging met opstelplaats voor wasmachine en droger, woonkamer met moderne open keuken met inbouwapparatuur en toegang tot het ruime loggia-balkon, 3 slaapkamers, ruime moderne badkamer met ligbad, douche en handdoekradiator,
Eigen fietsenberging op de begane grond en parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein.

Bijzonderheden:
- de woning heeft een eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein en een eigen berging
- de huurprijs is als volgt opgebouwd: huur € 1.350,= + € 57,52 servicekosten = totaal € 1.407,52 per maand
- oplevering per direct

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 35x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 40x de kale maandhuur. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het smeerjaargemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Johan David Zocherstraat 68 in Voorburg
Johan David Zocherstraat 68 Voorburg4 kamer appartement, 102 m²
1.295,- p/m
Te huur
Johan David Zocherstraat 140 in Voorburg
Johan David Zocherstraat 140 Voorburg4 kamer appartement, 102 m²
1.295,- p/m
Te huur
Koningin Julianalaan 116 in Voorburg
Koningin Julianalaan 116 Voorburg4 kamer appartement, 110 m²
1.275,- p/m
Te huur
Atletiekbaan 32 in Den Haag
Atletiekbaan 32 Den Haag4 kamer woonhuis, 100 m²
1.325,- p/m
Te huur
Tennisbaan 40 in Den Haag
Tennisbaan 40 Den Haag4 kamer woonhuis, 100 m²
1.275,- p/m