3D Virtuele Tour

Ons kantoor is voor onze cliënten altijd bezig met innovatie. We zijn continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die we in kunnen zetten om woningen nóg beter te kunnen presenteren.

Niet meer dan logisch dat we gelijk na de lancering van de eerste 3D-tour in Nederland aan Brickmedia verzocht hebben om deze diensten ook aan ons te gaan leveren.

En dat is gelukt! Brickmedia heeft deze camera uit Amerika aangeschaft en door de fijne samenwerking kunnen we nu exclusief in Voorburg deze tool gaan gebruiken; daar zijn we erg trots op!

Maar wat is het nu eigenlijk?

Met deze 3D-technologie van Matterport krijgen onze websitebezoekers de mogelijkheid om virtueel (via PC, tablet of smartphone) door een woning te wandelen, op dezelfde manier zoals je Google Streetview gebruikt. Het grote verschil met video’s en 360 graden foto’s is dat je via de 3Dtours zelf de controle hebt over de manier waarop je een huis online beleeft. Je kunt de woning op verschillende manieren bekijken en eenvoudige switchen tussen deze mogelijkheden:

  • Als 3D plattegrond
  • Als poppenhuismodel (je krijgt hiermee een perfect totaalbeeld van de woning)
  • Vanuit iedere standpunt ín het huis, alsof je er zelf in staat.

Je ziet alles wat je als potentiële koper van een huis wilt zien, een perfect totaalbeeld.

Heb je serieuze verkoopplannen en wil je meer weten over wat ons kantoor voor jou / jullie kan betekenen? Graag komen we langs voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Gratis waardebepaling

Als u de gegevens in het contactformulier invult en bij opmerkingen 'Gratis waardebepaling' vermeldt, zorgen wij voor een gratis waarde-indicatie van uw woning en bellen wij u op korte termijn voor een vrijblijvende afspraak.