Social media

Makelaar 3.0

De Bruyn en Tak NVM Makelaardij is een jong en eigentijds makelaarskantoor. Binnen het verkoopteam is Esther Offringa de echte ‘makelaar 3.0’. Dat betekent onder meer dat zij zich enthousiast bezighoudt met social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

Voordelen voor u

Vraagt u zich af wat u nu aan zo’n hippe makelaar heeft? In elk geval weet u zeker dat een makelaar 3.0 via LinkedIn voortdurend in contact staat met vakgenoten en dus altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de makelaarsbranche.

Via Facebook en Twitter communiceert de makelaar 3.0 rechtstreeks en op een informele manier met zo’n beetje iedereen. Dus mogelijk ook met u! Volg ons kantoor via Facebook of http://twitter.com/HaaglandenWonen en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en tips. En twitter natuurlijk rechtstreeks met uw makelaar!

Daarnaast zetten we Facebook in om doelgroep gericht te adverteren.

Nieuwsbrief

Natuurlijk brengen wij ook een maandelijkse nieuwsbrief uit met daarin het laatste nieuws en weetjes op woongebied. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meldt u zich dan hier aan.

Gratis waardebepaling

Als u de gegevens in het contactformulier invult en bij opmerkingen 'Gratis waardebepaling' vermeldt, zorgen wij voor een gratis waarde-indicatie van uw woning en bellen wij u op korte termijn voor een vrijblijvende afspraak.