Burgemeester Waldeckstraat 46, Den Haag

Vraagprijs: 195.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
1925
Oppervlakte:
64 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

In een rustige straat gelegen 3/4-kamer appartement. Het appartement is gelegen in een kindvriendelijke straat met in de buurt twee speeltuinen en op korte afstand van diverse voorzieningen zoals de winkels van het winkelcentrum "Houtwijk" aan de Hildo Kroplaan en die van Loosduinen. Tevens op loopafstand van diverse aansluitingen voor het openbaar vervoer, Badplaats Kijkduin is op ca. 10 minuten fietsen. Voor verdere recreatie is het Ockenburgse bos, het recreatiegebied Madestein en het Bokkefort park dichtbij te vinden.

INDELING:
Entree appartement, meterkast, trap naar 1e verdieping, overloop, toilet, eenvoudige witte keuken met inbouw apparatuur en aansluiting wasmachine, douchekast op de overloop, slaap-/werkkamer aan de voorzijde, woon-/eetkamer met toegang tot het balkon, hoofdslaapkamer aan de achterzijde, zonnig achterbalkon op ZO.


BIJZONDERHEDEN:
- volledig voorzien van dubbelglas;
- CV-ketel bouwjaar 2018;
- energielabel A;
- VvE in oprichting;
- gelegen op eigen grond;
- ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
- woning is NEN 2580 ingemeten, plattegronden en meetstaat aanwezig;
- oplevering per direct;

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.