Burgemeester Patijnlaan 648, Den Haag

Vraagprijs: 265.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Onder bod
Soort object:
appartement
Soort appartement:
benedenwoning
Bouwjaar:
1979
Oppervlakte:
54 m²
Aantal kamers:
2
Slaapkamers:
1
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

In de gezellige Archipelbuurt gelegen, sfeervol 2-kamer appartement op de begane grond met terras en eigen berging en eventueel een eigen parkeerplaats in het onderhuis. Op deze plek in de Archipelbuurt is het comfortabel wonen. Het appartement is gelegen op loopafstand van de gezellige Bankastraat met diverse winkels en horeca. Ook het Vredespaleis, het centrum van Den Haag, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn vlakbij. Verder is er veel groen in de buurt. De duinen, het strand en de Frederik Hendriklaan zijn op fietsafstand.

Het unieke aan dit appartement is de ligging aan de Haagse Beek, met een zeer rustig gemeenschappelijk binnenterrein gelegen op het zuidwesten, waardoor men aan de voorzijde kan genieten van middag en avondzon.

INDELING:
Voor de deur de binnenplaats grenzend aan Haagse Beek waar men heerlijk kan genieten van de zon.

Entree: Ruime hal met een garderobekast en een aparte kast met aansluiting voor een wasmachine.

Slaapkamer: Royale slaapkamer aan de voorzijde met prachtig uitzicht op het water. De kamer is voorzien van een ingebouwd bureau, ideaal voor thuiswerk.

Badkamer: Moderne badkamer met ligbad, vaste wastafel en toilet.

Woon-/eetkamer: Sfeervolle woon-/eetkamer met open keuken, uitgerust met een gaskookplaat met afzuigkap, een oven en een vaatwasser. De woonkamer is momenteel ingericht met een bedplatform. Dit platform kan gebruikt worden als extra slaap- of werk/ontspanningsruimte, maar kan ook eenvoudig verwijderd worden.

Buitenruimte: Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras/tuin, gelegen aan het autovrije gedeelte van de Bonistraat.

Extra's:
Berging: Eigen berging in de onderbouw.
Parkeerplaats: Het appartement is optioneel te koop met een eigen parkeerplaats in de parkeergarage van het onderhuis (vraagprijs € 30.000,- k.k.).
Dit appartement biedt een unieke combinatie van comfort, rust en functionaliteit. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een fijne woonplek in Den Haag.

Bijzonderheden:
- Voor afmetingen zie plattegrond;
- Veel bergruimte in de woning aanwezig;
- Berging in de onderbouw;
- Huismeester aanwezig;
- Geheel voorzien van driedubbel glas;
- Eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein bij te kopen voor € 30.000,- k.k., maandelijkse VvE bijdrage ca. € 9,65 per maand en € 7,80 canonkosten + € 16,- beheerkosten per half jaar;
- Actieve VvE, bijdrage appartement ca. € 284,19 per maand en voor de berging ca. € 3,89 per maand;
- Erfpacht eeuwigdurend heruitgegeven, de eerstvolgende canon herziening vindt plaats op 01-01-2026;
- Canonkosten appartement ca. € 53,86 + € 16,- beheerkosten per half jaar en canonkosten berging ca. € 3,09 + € 16,- beheerkosten per half jaar;
- De VvE heeft recentelijk de kozijnen vervangen en dat gefinancierd met een lening. Dit leningdeel is verwerkt in de maandelijkse VvE bijdrage. Door aflossing zou de bijdrage de komende jaren lager kunnen worden;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Warmwatervoorziening middels centrale voorziening;
- Gemeenschappelijke fietsenberging;
- Rijksbeschermd stadsgezicht;
- Asbest-, ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Toelichtingsclausule NEN2580:

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Interview met de eigenaar

Sinds wanneer woont u hier?

Ik woon hier sinds november 2015

Waarom heeft u destijds juist dit huis gekocht?

Ik vond de plek heel fijn (in de buurt van de school van mijn zoon), het tuintje en het wonen aan het Haags beekje. Het appartement had alles wat ik nodig had. Het tiny house idee zag ik hier helemaal voor me.

Waarom gaat u nu verhuizen?

Ik heb altijd gezegd dat wanneer mijn zoon naar de middelbare school zou gaan dat ik weer wat groter wilde gaan wonen.

Wat vindt u bijzonder en wat is uw favoriete plekje in dit huis?

In het voorjaar in de ochtend bij een zonnetje op mijn bankje aan de voorkant (fietspad kant).

Wat heeft u in de loop der jaren verbouwd of veranderd?

Ik heb tijdens corona heel wat verbouwd en veel dingen in de woning met OSB hout gemaakt. De keuken heb ik ook zelf gedaan, daarvan is vaatwasser en afzuigkap nieuw de rest is tweedehands.

Vanuit de slaapkamer heb ik het raam naar de hal en de badkamer afgesloten met een wandje om te zorgen dat mijn zoon wat meer een eigen kamer had. Dit kan ook allemaal weer verwijderd worden om ook weer wat meer licht te krijgen.

Zijn er ook minpuntjes te vermelden?

Het huis is wat donker. In de zomer is dat een voordeel vooral wanneer het warm is (altijd koel). Volgens mij kan je wel zien dat ik sommige dingen zelf heb gedaan aan de afwerking, dat had beter gekund. En het is een groot appartementencomplex waardoor je wel wat meer rekening met elkaar moet houden.

Wat maakt uw buurt speciaal om in te wonen, heeft u bijv. tips over leuke winkels, restaurants e.d.?

Het is heerlijk groen en schoon, je loopt zo naar de gezellige bankastraat en het centrum is ook nog goed te doen en toch kun je hier genieten van de rust.

Zijn er nog andere belangrijke dingen, die u aan de koper wilt vertellen?

Twee fijne buren aan beide kanten (de bovenburen komt minder gauw tegen) waar je ook echt iets aan kan hebben.

Het bedplatform, bankje, ladenkast gemaakt met OSB hout mogen allemaal achter blijven.

Suggesties

Te koop
Troelstrakade 99 in Den Haag
Troelstrakade 99 Den Haag4 kamer appartement, 76 m²
279.000,- k.k.
Te koop
Louis Couperusstraat 30 in Voorburg
Louis Couperusstraat 30 Voorburg4 kamer appartement, 68 m²
295.000,- k.k.