Bijdorplaan 335, Zoetermeer

1.125,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
2007
Oppervlakte:
92 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Wonen in een senioren (55+) complex in Zoetermeer!
Ruim (ca. 92 m²) 3-kamer appartement in complex Atrium op de 1e etage met riant terras van ca. 7.50x3.80 op het Zuidwesten! De woning beschikt over een eigen fietsenberging.

Locatie Bijdorplaan
Aan de Bijdorplaan liggen verschillende levensloopbestendige complexen. Rondom deze gebouwen is er alle ruimte voor een wandeling of even zitten op een bankje in de zon. Het buitenterrein is aantrekkelijk ingericht met een waterpartij, gezellge zitjes en royale groenvoorzieningen. Bovendien liggen de complexen dichtbij diverse winkels en restaurants en bent u snel in het stadscentrum. De complexen zijn goed bereikbaar met de auto, maar ook via het openbaar vervoer.

Voorzieningen voor nu en morgen
De complexen aan de Bijdorplaan bieden vele voorzieningen die het leven veraangenamen en zorgen dat u zelfstandig kunt blijven wonen. Ook als u straks wat hulp, zorg of verpleging nodig heeft. Er zijn zes gebouwen gesitueerd aan de Bijdorplaan, namelijk: Pagus, Locus, Forum, Hortus, Atrium en Lumen. In de gebouwen Pagus en Forum zijn diverse bedrijven en instellingen op het gebied van zorg en welzijn gevestigd. Zo kunt u hier bijvoorbeeld naar de huisarts, fysiotherapeut of apotheek. Daarnaast is er een gezellig welzijnscentrum in het gebouw Hortus, waar u samen met andere bewoners een kopje koffie kunt drinken.

Indeling:
Gesloten entree met bellentableau, lift of trap naar 1e etage, galerij, entree appartement: gang met toilet met fonteintje, ruime badkamer met douche en vaste wastafel, berging met opstelplaats wasmachine/droger en c.v-installatie, riante woonkamer met dubbele openslaande deuren naar groot terras van ca. 28m² op het Zuidwesten, semi-open keuken met inbouwkookplaat en -afzuigkap, 2 ruime slaapkamers. Eigen fietsenberging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte ca. 92 m²
- eigen fietsenberging op de begane grond
- voorzien van elektrische zonwering
- de huurprijs is als volgt opgebouwd: huur € 1.125= + € 56,87 servicekosten = totaal € 1.181,87 per maand
- oplevering per direct

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 45x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 70x de maandhuur, waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.