Albrandswaard 251, Zoetermeer

965,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
1971-1980
Oppervlakte:
90 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Comfortabel en zorgeloos wonen voor senioren/55+ in Zoetermeer! Het betreft hier een 4-kamer appartement op de 2e etage met 2 slaapkamers en ruim balkon op het Zuidoosten.

Het complex Albrandswaard staat voor gemak en gezelligheid en ligt rondom een grote binnentuin, en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Zo zijn de gangen en liften ruim opgezet en zijn er oplaadplaatsen voor scootmobielen. Het complex heeft veel voorzieningen, waaronder een servicebalie, het wijkrestaurant en een recreatieruimte. Beide zijn ook bedoeld voor de bewoners uit de wijk. Daarnaast is er een kapsalon, een pedicure, een schoonheidssalon en een biljartruimte. Er is een servicebalie en op werkdagen is er een complexbeheerder. Albrandswaard ligt vlak bij winkelcentrum en RandstadRailstation Meerzicht. Alle woningen beschikken over een groot balkon met uitzicht.

Indeling: centrale entree met servicebalie, lift naar de 2e verdieping, binnengang, entree appartement: ruime halmet badkamer met toilet, douche en vaste wastafel, separaat 2e toilet met fonteintje, woonkamer met berging met opstelplaats c.v.-ketel en wasmachine-aansluiting, eenvoudige open keuken met keramische kookplaat en afzuigkap, toegang tot ruim balkon op het Zuidoosten, eet/studeerkamer ca. 3.39x2.11, slaapkamer I ca. 3.39x3.00, slaapkamer II ca. 6.54x3.48.

Bijzonderheden:
- Het betreft hier een 55+/seniorenwoning
- Diverse voorzieningen in het complex aanwezig waaronder een wijkrestaurant, recreatieruimte, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, biljartruimte en een servicebalie
- Gelegen vlakbij winkelcentrum Meerzicht en RandstadRailstion Meerzicht
- Vrij parkeren in de directe omgeving
- Huurperiode minimaal één jaar

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 45x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 70x de maandhuur, waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het smeerjaargemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Spinozalaan 18 in Voorburg
Spinozalaan 18 Voorburg2 kamer appartement, 55 m²
950,- p/m