Alberdingk Thijmkade 16, Voorburg

Vraagprijs: 339.500,- k.k.
Open huis Za. 1 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
1952
Oppervlakte:
105 m²
Aantal kamers:
5
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

GELEGEN IN RUSTIGE EN GROENE WOONOMGEVING 4-KAMER DUBBEL BOVENHUIS VAN CA. 105 M2 MET EEN ZONNIG GELEGEN ACHTERBALKON (ZUID) EN EEN EIGEN FIETSENBERGING ACHTER HET GEBOUW.

Het appartement is centraal in Voorburg gelegen en ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer (NS Station Laan van NOI, Randstadrail, tram en bus) en de uitvalswegen (via de Utrechtse Baan A12 naar de A4 en A13), buurtwinkels, winkelcentrum 'Koningin Julianabaan' en diverse scholen.

INDELING:
Centraal afgesloten entree. Trap naar 2e verdieping. Entree woning. Ruime hal met toilet en ruime kast. Toegang tot de L-vormige woonkamer aan de voorzijde en toegang tot de ruime en nette woonkeuken aan de achterzijde. Aan de achterzijde bevindt zich tevens een ruime eetkamer met toegang tot de badkamer, welke is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een handdoekradiator. Vanuit de eetkamer is er toegang tot het zonnige balkon gelegen op het zuiden.

Vanuit de keuken is er een trap naar de bovenverdieping. Ruime overloop met aan de achterzijde ruimte voor een groot werkbureau. Aan de voorzijde bevindt zich de badkamer met ligbad en toilet en de hoofdslaapkamer met dubbele wastafel. Tevens is er een bergruimte waarin cv-ketel en de boiler zijn geplaatst. Deze ruimte wordt door de VvE gedoogd: het is een gebruikrecht met toestemming van de VvE.

Achter het appartementengebouw bevindt zich de eigen fietsenberging.

BIJZONDERHEDEN:
- Externe eigen bergruimte (fietsenberging);
- 5/123 aandeel in actieve VvE, bijdrage € 160,00 per maand (incl. waterverbruik);
- MJOP 2016-2030 aanwezig;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Dakpannen vernieuwd in 2017;
- Vlieringruimte boven portiek in gebruik met toestemming VvE, overige vliering is eigendom, meegesplitst;
- Ouderdomsclausule en materialenclausule van toepassing;
- Woning is NEN 2580 gemeten, plattegronden en meetstaat aanwezig;
- Gelegen op eigen grond;
- Oplevering in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Interview met de eigenaar

Sinds wanneer woont u hier?

Sinds april 2018

Waarom heeft u destijds juist dit huis gekocht?

Wij woonden aan de andere kant van Den Haag en werkten allebei buiten de stad. Daarnaast woont onze familie ook niet in de Randstad, dus een goede locatie was voor ons belangrijk. Met deze locatie zitten we dicht bij verschillende uitvalswegen en het station. Dit maakte onze reizen een stuk comfortabeler, terwijl het ons nog steeds de ruimte geeft om volop te genieten van het gezellige Voorburg en Den Haag.

Waarom gaat u nu verhuizen?

Tijdens corona zijn we verliefd geworden op het strand, en zijn we allebei thuis gaan werken. We verhuizen nu naar een plek op loopafstand van het strand met ruimte voor 2 thuiskantoren.

Wat vindt u bijzonder en wat is uw favoriete plekje in dit huis?

De keuken! De keuken is zeer ruim en perfect om gasten te ontvangen met een borreltje terwijl we zelf nog de laatste hand aan onze maaltijden konden leggen. Die gaan we zeker missen! Als tweede favoriet toch ook de woonkamer – het uitzicht is heerlijk groen, zeker voor de stad.

Wat heeft u in de loop der jaren verbouwd of veranderd?

We hebben boven een aantal kasten weggehaald, waardoor de boven verdieping een grote ruimte werd, fijn en licht. Op de benedenverdieping hebben we een nieuwe vloer gelegd.

Zijn er ook minpuntjes te vermelden?

Het huis is heel ruim, maar heeft weinig kamers: als we hier nog langer zouden blijven hadden we waarschijnlijk op de bovenverdieping een extra kamer gecreëerd.

Wat maakt uw buurt speciaal om in te wonen, heeft u bijv. tips over leuke winkels, restaurants e.d.?

Het centrum van Voorburg is op loopafstand en altijd gezellig. We hebben goede vrienden gemaakt bij de slager, de markt op zaterdag en natuurlijk de ijssalon op het Julianaplein.

Zijn er nog andere belangrijke dingen, die u aan de koper wilt vertellen?

Nee

Suggesties

Te koop
Noordenburglaan 10 in Voorburg
Open huis Za. 1 oktober van 11:00 tot 15:00 uur
Noordenburglaan 10 Voorburg4 kamer appartement, 80 m²
379.000,- k.k.
Te koop
Esdoornstraat 30 in Rijswijk
Esdoornstraat 30 Rijswijk4 kamer appartement, 95 m²
359.000,- k.k.
Te koop
Populierendreef 149 in Voorburg
Open huis Za. 1 oktober van 11:00 tot 15:00 uur
Populierendreef 149 Voorburg3 kamer appartement, 72 m²
295.000,- k.k.
Te koop
Burgemeester Patijnlaan 370 in Den Haag
Burgemeester Patijnlaan 370 Den Haag3 kamer appartement, 88 m²
300.000,- k.k.