Abraham Douglaslaan 59, Voorburg

Koopsom: 187.500,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
appartement
Soort appartement:
maisonnette
Bouwjaar:
1980
Oppervlakte:
70 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Let op! Lees de hele advertentietekst. Dit betreft een Koopgarant woning.

DE KOOPSOM IS GEBASEERD OP 25% KOOPGARANT KORTING. DE TAXATIEWAARDE BEDRAAGT € 250.000,= K.K. ZONDER KOOPGARANT KORTING. OVER DE KOOPSOM WORDT NIET ONDERHANDELD. HET BETREFT EEN VASTE KOOPSOM. VERKOOP ONDER VOORBEHOUD VAN VERKOOP VOORWAARDEN EN LOTING DOOR VERKOPER.

OM IN AANMERKING TE KOMEN:
Interesse in dit appartement? Stuur ons dan een e-mail voor een inschrijfformulier, de eerste 25 aanmeldingen per e-mail kunnen wij in behandeling nemen. Daarna zetten wij de woning op 'onder optie' omdat de inschrijving dan gesloten is.

Uit de ontvangen inschrijfformulieren zal Vidomes de koper selecteren. Er worden GEEN BEZICHTIGINGEN gedaan en er is GEEN KIJKUUR. Degene die als koper wordt gekozen krijgt uiteraard wel de gelegenheid om het appartement te bezichtigen om de beslissing tot het wel of niet kopen van het appartement te nemen.

OMGEVING:
Voorburg ’t Loo is een wijk met een gevarieerd woningaanbod, water en groen. U kunt er ruim en betaalbaar wonen in een groene omgeving vlakbij winkels en andere voorzieningen. ’t Loo is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Er zijn diverse (buurt) winkels aan de Mgr. Van Steelaan en op de Bruijnings Ingenhoeslaan, de moderne winkelcentra “Koningin Julianabaan” en “Mall of the Netherland” zijn op 5 autominuten afstand gelegen. Openbaar vervoer (tram, bus, randstadrail en metro) treft u op nog geen 5 minuten loopafstand, de uitvalswegen (A-4/12/13/N44) tevens binnen 5 autominuten.

Aan de Abraham Douglaslaan, op de hoek met de Holwerdalaan liggen 2 kleinschalige appartementencomplexen uit 1980. In deze flatgebouwen (met lift) treft u diverse 2 en 3 kamer appartementen / maisonnettes, op de begane grond met tuin en op de 1e t/m 4e etage met balkon. Elk appartement heeft een eigen fietsenberging in de onderbouw. Parkeren kunt u op eigen terrein en langs de openbare weg.

VERKOOP VOORWAARDEN:
U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 25% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, alles geregeld via de koopgarantbepalingen. Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen.

INKOMENS VOORWAARDEN:
1. Het bruto verzamelinkomen bij eenpersoonshuishoudens mag niet meer bedragen dan € 40.765,-
Het bruto verzamelinkomen bij meerpersoonshuishoudens van 2 of meer personen mag niet meer bedragen
dan € 45.014,-
Het inkomen zal moeten worden aangetoond middels een inkomensverklaring van de belastingdienst +
recente loongegevens.
2. Bij drie kamer woningen of meer geldt een voorrang voor meerpersoonshuishoudens.
3. Voorrang voor huurders die een sociale huurwoning (van Vidomes) achterlaten.
4. Pre-approval certificaat hypotheek oftewel u dient de haalbaarheid van de hypotheek aan te tonen middels
een hypotheekberekening van een hypotheekadviseur.
5. Opleveringsdatum van dit appartement is per direct.

Voor meer informatie over Koopgarant kijkt u op de internetsite www.opmaat.nl. U vindt hier alles over dit unieke product.

COMPLEXINFORMATIE:

Ruim opgezette, afgesloten entree met bellentableau, trappenhuis en lift; via de (deels inpandige) galerij komt u bij de appartementen.

Abraham Douglaslaan 59: 3 KAMER MAISONNETTE gelegen op de 3e en 4e etage

INDELING:
1e etage: entree, hal met meterkast. Toilet met fonteintje. Woonkamer met trapkast en toegang tot het balkon dat is gelegen op het zuidwesten. Dichte keuken aan de voorzijde van de woning.

2e etage: 2 slaapkamers met Veluxraam. Inpandige badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De CV bevindt zich ook in de badkamer (Intergas 2020).

Voor een indicatie van de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegrond(en).

Bijzonderheden:
- Actieve VVE, bijdrage € 148,19 per maand (dit is exclusief € 14,85 voorschot water)
- Individuele cv-installatie met warmwatervoorziening
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Ouderdoms-, asbest- en niet bewoningsclausule van toepassing
- Projectnotaris Caminada Notarissen te Rijswijk


Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.