Abraham Douglaslaan 47, Voorburg

Koopsom: 131.250,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
maisonnette
Bouwjaar:
1980
Oppervlakte:
78 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Voorburg ’t Loo is een wijk met een gevarieerd woningaanbod, water en groen. U kunt er ruim en betaalbaar wonen in een groene omgeving vlakbij winkels en andere voorzieningen. ’t Loo is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Er zijn diverse (buurt) winkels aan de Mgr. Van Steelaan en op de Bruijnings Ingenhoeslaan, de moderne winkelcentra “Koningin Julianabaan” en “Leidsenhage” zijn op 5 autominuten afstand gelegen. Openbaar vervoer (tram, bus, randstadrail en metro) treft u op nog geen 5 minuten loopafstand, de uitvalswegen (A-4/12/13/N44) tevens binnen 5 autominuten.

Aan de Abraham Douglaslaan, op de hoek met de Holwerdalaan liggen 2 kleinschalige appartementencomplexen uit 1980. In deze flatgebouwen (met lift) treft u diverse 2 en 3 kamer appartementen / maisonnettes, op de begane grond met tuin en op de 1e t/m 4e etage met balkon. Elk appartement heeft een eigen fietsenberging in de onderbouw. Parkeren kunt u op eigen terrein en langs de openbare weg.

Maak kennis met de Vidomes Koopgarant woning!

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning NIET mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 37,5% voor Vidomes en 62,5% voor u.

Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen.

LET OP!! Ook mag het bruto verzamelinkomen van u EN uw eventuele partner niet meer bedragen dan tezamen €36.879,-
U dient het inkomen aan te tonen met recente salarisstroken en/of een inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60).

DE AANGEBODEN KOOPSOM IS GEBASEERD OP 25 % KOOPGARANTKORTING. DE KOOPSOM ZONDER KOOPGARANTKORTING € 175.000,=

N.B. VERKOOP ALLEEN T.B.V. EIGEN BEWONING!!


Complexinformatie:

Ruim opgezette, afgesloten entree met bellentableau, trappenhuis en lift; via de (deels inpandige) galerij komt u bij de appartementen.

Abraham Douglaslaan 47: 3 KAMER MAISONNETTE gelegen op de 1e en 2e etage.

INDELING:
1e etage: entree, hal, meterkast (elektra 3 groepen met ALS), slaapkamer, badkamer met douche en vaste wastafel; binnentrap naar 2e etage: overloop met modern toilet, woonkamer met moderne open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, zonnig balkon op ZW met leuk uitzicht, 2e slaapkamer.

Voor de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegrond(en)

Bijzonderheden:
- Actieve VVE, bijdrage ca. € 147,56 per maand (dit is exclusief € 16,97 voorschot water)
- Individuele cv-installatie 2003 met warmwatervoorziening
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Ouderdoms-, asbest- en niet bewoningsclausule van toepassing
- Projectnotaris Caminada Notarissen te Rijswijk

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.