Abraham Douglaslaan 13, Voorburg

Koopsom: 116.250,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
1980
Oppervlakte:
64 m²
Aantal kamers:
2
Slaapkamers:
1
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

In verband met de maatregelen rondom het Corona virus en de richtlijnen van het RIVM passen wij de werkwijze aan voor de koopgarant woningen:
* Dit betreft een 2 kamer appartement met 1 slaapkamer dus wij accepteren alleen inschrijvingen van 1 persoonshuishoudens.
* Alleen de eerste 20 gegadigden die contact opnemen stellen wij in de gelegenheid om de woning te bezichtigen.
* Bezichtigingen duren maximaal 5 minuten en u mag met maximaal 2 personen de woning in.
* De afspraken die wij maken zijn op een bepaald tijdstip per kijker, bent u eerder of later en moet u wachten? Dan verzoeken wij u om altijd 1,5 meter afstand te houden.
* wij geven geen handen en verzoeken u om uw inschrijving te mailen en niet geprint mee te nemen.


Voorburg ’t Loo is een wijk met een gevarieerd woningaanbod, water en groen. U kunt er ruim en betaalbaar wonen in een groene omgeving vlakbij winkels en andere voorzieningen. ’t Loo is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Er zijn diverse (buurt) winkels aan de Mgr. Van Steelaan en op de Bruijnings Ingenhoeslaan, de moderne winkelcentra “Koningin Julianabaan” en “Leidsenhage” zijn op 5 autominuten afstand gelegen. Openbaar vervoer (tram, bus, randstadrail en metro) treft u op nog geen 5 minuten loopafstand, de uitvalswegen (A-4/12/13/N44) tevens binnen 5 autominuten.

Aan de Abraham Douglaslaan, op de hoek met de Holwerdalaan liggen 2 kleinschalige appartementencomplexen uit 1980. In deze flatgebouwen (met lift) treft u diverse 2 en 3 kamer appartementen / maisonnettes, op de begane grond met tuin en op de 1e t/m 4e etage met balkon. Elk appartement heeft een eigen fietsenberging in de onderbouw. Parkeren kunt u op eigen terrein en langs de openbare weg.

Maak kennis met de Vidomes Koopgarant woning!

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning NIET mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 37,5% voor Vidomes en 62,5% voor u.

Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen.

LET OP!! Ook mag het bruto verzamelinkomen van u EN uw eventuele partner niet meer bedragen dan tezamen €36.879,-
U dient het inkomen aan te tonen met recente salarisstroken en/of een inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60).

DE AANGEBODEN KOOPSOM IS GEBASEERD OP 25 % KOOPGARANTKORTING. DE KOOPSOM ZONDER KOOPGARANTKORTING € 155.000,=


N.B. VERKOOP ALLEEN T.B.V. EIGEN BEWONING!!

Complexinformatie:

Ruim opgezette, afgesloten entree met bellentableau, trappenhuis en lift; via de (deels inpandige) galerij komt u bij de appartementen.

Abraham Douglaslaan 13: 2 KAMERAPPARTEMENT gelegen op de 1e etage met zonnig balkon.

INDELING:
1e etage: entree, hal, meterkast, woonkamer met open keuken v.v. eenvoudig blok, toegang naar ruim zonnig balkon op ZW, ruime slaapkamer, eenvoudige badkamer met douche, vaste wastafel, toilet en opstelplaats c.v.-ketel.

Voor de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegrond(en); deze woning is in spiegelbeeld.

Bijzonderheden:
- Actieve VVE, bijdrage € 134,29 per maand (dit is exclusief € 13,79 voorschot water)
- Individuele cv-installatie met warmwatervoorziening
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Ouderdoms-, asbest- en niet bewoningsclausule van toepassing
- Projectnotaris Caminada Notarissen te Rijswijk
- Verkoper bepaalt de gunning
- N.B. VERKOOP ALLEEN T.B.V. EIGEN BEWONING!!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.