Aart van der Leeuwkade 68, Voorburg

Vraagprijs: 200.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
1958
Oppervlakte:
75 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

ambtshalve aanmelding, reeds verkocht


Met fraai uitzicht over groen en water 4 KAMER APPARTEMENT op de 3e woonlaag met 2 slaapkamers, achterbalkon en eigen berging in de onderbouw. Deze lichte woning is gesitueerd aan een van de mooiste kades van Voorburg.

Zowel het oude centrum als het nieuwe centrum van Voorburg met zijn diversiteit aan winkels zijn op loopafstand. Tevens is de woning zeer gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen (Prins Clausplein, A12 en A4) en openbaar vervoer (station Den Haag Laan van NOI en station Voorburg, alsmede diverse bus-, tram- en Randstadrailverbindingen op steenworp afstand), scholen (zowel lager als middelbaar onderwijs), sportfaciliteiten en diverse groenvoorziening. Het gezellige centrum van Den Haag ligt op 10 fietsminuten.

INDELING: entree via gesloten portiek, trappenhuis naar de 2e etage (3e woonlaag), entree appartement, ruime hal, royale en vooral lichte woon-/eetkamer over de breedte met vrij uitzicht over de kade, twee ruime slaapkamers aan de achterkant van de woning waarvan de hoofdslaapkamer toegang heeft tot het balkon, toilet met fontein, badkamer met douche en vaste wastafel, eenvoudig moderne keuken met inbouwapparatuur te weten gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en wasmachine aansluiting, toegang naar balkon aan de achterzijde met balkonkast, eigen berging in de onderbouw.

Circa afmetingen:
- woon-/eetkamer 5.00x4.00 en 3.00x2.60
- keuken 3.50x1.75
- achterslaapkamer 4.10x3.00
- achterzij slaapkamer 3.50x2.85
- balkon 3.00x2.00
- berging 4.97x1.88

Bijzonderheden:
- gehele woning voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas
- gehele woning voorzien van laminaatvloer
- actieve VvE, bijdrage € 145,= per maand
- eigen berging in de onderbouw
- gelegen op eigen grond
- ouderdoms-, asbestclausule van toepassing
- oplevering per direct mogelijk


Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.