Oranjelust 10, Voorburg

169.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
appartement
Soort appartement:
benedenwoning
Bouwjaar:
1911
Oppervlakte:
75 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
1
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

In het oude centrum van Voorburg vindt u deze 2/3 KAMER PARTERRE (ca. 75 m2) met voor- en zonnige achtertuin op het Zuidwesten. Een heel leuk appartement, wat echter geheel gerenoveerd / gemoderniseerd dient te worden.

Gelegen midden in het oude centrum op een unieke locatie, op loopafstand van de gezellige winkelstraat “de Herenstraat”. Hier vindt u naast de winkels voor dagelijkse boodschappen, ook een ruime keus aan (gerenommeerde) restaurants, cafés en een allerlei speciaalzaken. Elke zaterdag is er op het Oosteinde een gezellige markt.

De wijk Oud Voorburg ligt vlakbij een aantal belangrijke uitvalswegen. Als fietser bent u in ca. 20 minuten in het centrum van Den Haag. Ook de mogelijkheden met het openbaar vervoer (trein en bus) zijn goed (op loopafstand van station Voorburg, 10 minuten fietsen naar station Laan van NOI of naar Randstadrailstation Leidschendam-Voorburg).

INDELING:
voortuin, entree, gang, meterkast (elektra 4 groepen met ALS), trapkast, eenvoudige badkamer met douche, vaste wastafel en toilet, woon-/eetkamer met open keuken, doorloop naar achterslaapkamer, uitbouw, zonnige achtertuin met 2 schuren.

- Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bijzonderheden:
- gelegen op ca. 145 m2 eigen grond
- VVE recent opgericht, thans € 50,= per maand
- bouwkundig rapport aanwezig
- ouderdoms-, asbest én niet bewoningsclausule van toepassing
- voorkeur boedelnotaris Dom

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Populierendreef 108 in Voorburg
Populierendreef 108 Voorburg4 kamer appartement, 75 m²
159.500,- k.k.
Te koop
Jan Ligthartstraat 24 in Voorburg
Jan Ligthartstraat 24 Voorburg3 kamer appartement, 65 m²
179.500,- k.k.