Laan van Wateringse Veld 106, Den Haag

Vraagprijs: 209.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
2005
Oppervlakte:
106 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Dit ruime (ca. 106 m2) 3 kamer appartement met royale woonkamer ligt in het Deelplan Hoge Veld aan de mooie brede laan met veel groenvoorzieningen, heeft een berging in de onderbouw en er is mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein (parkeerplaats separaat te koop).

In de nabije omgeving vind je de gezellige winkelcentra Hogeveld en Parijsplein, een diversiteit aan scholen, openbaar vervoer, recreatie-, groen- en sportvoorzieningen. Ook zijn er medische voorzieningen. Het Wateringse Veld ligt 5 autominuten van het sfeervolle centrum van Wateringen, op ca. 10-15 autominuten verwijderd van strand, de centra van Den Haag en Delft én de belangrijkste uitvalswegen (A4 en A13); zonder veel moeite kun je hier alle kanten uit!

In het appartementencomplex Espectro (“kleurenspectrum”), met de strakke, moderne en toch tijdloze vormgeving, lopen de ramen bijna van vloer tot plafond, zodat er ook op donkere dagen nog veel lichtinval is.

INDELING:
Entree via gesloten portiek, trappenhuis en lift; 4e etage: via brede galerij bereik je het appartement.
Entree, gang, hal, royale woon-/eetkamer (ca. 45m2) met frans balkon, keuken met eenvoudig net blok; vanuit de ruime hal is de toegang naar de nette badkamer met ligbad, separate douche en wastafel, de separate bergruimte met opstelplaats wasmachine en Warmte Terugwin Systeem, het toilet met fontein en een grote bergkast; de 2 slaapkamers zijn aan de galerijzijde gesitueerd.

Circa afmetingen:
- woonkamer 7.56 x 5.7 deels 7.20
- keuken 3.85 x 2.10
- badkamer 2.25 x 2.20
- slaapkamer 4.30 x 3.30
- slaapkamer 3.85 x 3.10

Bijzonderheden:
- eeuwigdurend afgekochte erfpacht
- actieve VVE € 136,88 (woning met berging)
- mogelijkheid tot kopen parkeerplaats op eigen terrein ad. € 10.000,=
- bouwjaar 2005
- verkoopvoorwaarden Amvest RCF
- overdracht via projectnotaris Caminada Nootdorp
- woning komt uit de verhuur, derhalve ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
van Santhorststraat 10 in Leidschendam
van Santhorststraat 10 Leidschendam4 kamer woonhuis, 80 m²
209.000,- k.k.
Te koop
Bergermeerstraat 107 in Den Haag
Bergermeerstraat 107 Den Haag3 kamer appartement, 89 m²
239.500,- k.k.